Gå til sidens indhold

Nyhedsliste

  • Derfor skal du gå ekstra hårdt til lønforhandlingen i år

    Har din løn stået i stampe i en årrække, og har du efterhånden opgivet at forhandle? – Gør det i år, for netop nu vil du kunne få særligt meget ud af en lønstigning!

    Læs mere
  • Stadigt færre indbetaler til efterløn

    Siden 2006 er antallet af personer, der indbetaler til en efterlønsordning, faldet med 900.000. Ordningens dalende popularitet stiller krav om andre, nye ordninger, der gør tidligere tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet mulig, mener beskæftigelsesministeren.

    Læs mere
  • Husk at tjekke din lønseddel – det betaler sig!

    Lønmodtagere har ret til efterbetaling i op til ti år, hvis arbejdsgiveren har udbetalt forkert løn. Det viser en principiel dom i Arbejdsretten om en kommunalt ansat, der var blevet indplaceret forkert. ”Afgørelsen vil få stor betydning for lignende sager”, siger chefjurist i Fagbevægelsens Hovedorganisation, Peter Nisbeth.

    Læs mere
  • 17 millioner i tilskud til 22 sundhedsprojekter

    Naturen er god for krop og sjæl. Det var flere undersøgelser efterhånden slået fast, og derfor har Friluftsrådet besluttet, at 17 miollioner fra Udlodningsmidlerne skal gå til sundhedsprojekter.

    Læs mere
  • 20 veje til et længere arbejdsliv

    Seniortænketanken har offentliggjort deres anbefalinger til, hvordan seniorer kan blive længere på det danske arbejdsmarked. Kompetenceudvikling og forenkling af pensionen er to af midlerne til at nå målet ifølge tænketanken.

    Læs mere
Mit DSL